Kauppias K.P. Ruuskasen Säätiön juhlavuoden apurahat jaettu!

Kauppias K.P. Ruuskasen Säätiö on jakanut apurahoja kaupan alan opiskelijoille ja opettajille jo 75 vuoden ajan. Juhlistaakseen kunnioitettavaa merkkipaalua säätiön hallitus on jakanut kokouksessaan 20.11.2023 seitsemälle Tampereen ammattikorkeakoulun ja TREDUn opiskelijoille juhlavuoden stipendit – kukin 1500 euroa.

Kauppias K.P. Ruuskasen Säätiön vuodelta 1948 olevan säätiökirjan mukaan stipendit jaetaan ansioituneille kaupan alan opiskelijoille. Opintojen menestystä osoittavat suoritettujen opintojen erinomaiset arvosanat ja opintojen eteneminen tavoiteajassa – jopa nopeammin. Stipendin saajat ovat myös osallistuneet tavalla tai toisella opiskeluyhteisönsä toimintaan yksilösuoritusten lisäksi. Nykyajassa yksilön menestyminen on osa yhteisön menestystä.

2020-luvulla ansioituneena voidaan pitää myös suurta ja poikkeuksellista osaamisen kerryttämistä opintojen aikana. Kauppias K.P. Ruuskasen Säätiössä on haluttu palkita myös opiskelijoita, joiden osaamisen taso on lisääntynyt opintojen aikana poikkeuksellisesti. Oppimisprosessin palkitsemisella osoitetaan, että jokaisen kannattaa tavoitella oppimista omista lähtökohdistaan.

Kauppias K.P. Ruuskasen Säätiön Juhlavuoden 2023 stipendin saajat ovat:

TAMK: Indiamara Caludino, Paavo Hyörinen ja Aigerim Ramazanova

TREDU: Katia Bulavina, Nemo Pajula, Bettina Vainio ja Kyösti Åkerlund

Lämpimät onnittelut apurahojen saajille!

Kalle Ruuskanen 
Säätiön hallituksen pj.

Niilo Järkäs
Säätiön asiamies